• Maandag - Zaterdag 10.00 - 18.00
  • Dorpstraat 1029A, 1566 JD Assendelft
  • 06 30 60 6666

AZ Autobedrijf

Wij zijn een gespecialliseerd autobedrijf in het verkoop en inkoop van alle merken auto’s. Ook doen we dergelijke reparaties en APK keuringen.

Wij bieden de beste prijzen op voertuigen in het gebied! Onze deskundige vertegenwoordigers zijn toegewijd om u, de klant, met een “zonder druk” koopervaring. We willen ervoor zorgen dat u het voertuig vindt dat voldoet aan uw behoeften en binnen uw persoonlijke budget past.

APK staat voor Algemene Periodieke Keuring wat betekent dat een auto elke periode van meestal 1 jaar gekeurd moet worden om er zeker van te zijn dat het aan de wettelijke verplichting ter bevordering van de verkeersveiligheid en milleu-eisen dient. De auto wordt gecontroleerd op alle noodzakelijken zaken zoals de remmen, verlichtingen etc. Als de auto aan alle eisen voldoet krijgt het een APK keuring voor 12 maanden lang dat houdt in dat de auto mits er zorgvuldig mee word gereden en niet aan word geprutst, het minimaal 12 maanden lang zonder problemen zou kunnen meegaan in de meeste gevallen.

Naast de Algemene Periodieke Keuring, auto verkoop en inkoop, zijn wij gespecialiseerd in banden monteren en balanceren. We beschikken over ruime banden assortiment zowel nieuw als tweedehands. Onze merken zijn onder andere: Michelin, Pirelli, Bridgestone etc. Zomer banden, winter banden of alle 4 seizoenen banden. kopen en meenemen zonder wachttijd. De prijzen zijn al vanaf € 19,95 per band met € 10 per stuk voor het balanceren/monteren. Bekijk onze banden voorraad op onze website onder “Banden”.

Een auto moet regelmatig worden onderhouden op allerlei beurten (kleine/grote beurt). AZ autobedrijf biedt een laag prijs voor hoog kwaliteit. Al onze producten zijn van hoog kwaliteit waardoor uw auto niets te kort komt. U kunt altijd langskomen voor vragen over reparaties en/of u auto.

Koffie en thee staat al klaar!

Onze services op een rijtje

  • Grote beurt
  • Kleine beurt
  • Inkoop
  • Banden balanceren
  • Banden monteren

Auto beurt

Grote beurt/Kleine beurt

Inkoop

Inkoop en/of inruilen

Banden/velgen

Balanceren en monteren

Heeft u een vraag? Bel ons gerust op!
06 30 60 6666