Onze diensten

Wilt u uw auto verkopen?

Wij helpen u graag met het verkopen van uw auto! Hiervoor is natuurlijk de waarde van de auto belangrijk om te weten. Met de gegevens die u invult in ons formulier, kunnen onze experts een schatting van de waarde van de auto maken. Zo weet u waar u aan toe bent!

Wilt u een auto kopen?

Wij zijn een gespecialliseerd autobedrijf in het verkoop en inkoop van alle merken auto’s. 

Wij bieden de beste prijzen op voertuigen in de Zaanstreek! Onze deskundige vertegenwoordigers zijn toegewijd om u, de klant, met een “zonder druk” koopervaring. We willen ervoor zorgen dat u het voertuig vindt dat voldoet aan uw behoeften en binnen uw persoonlijke budget past.

Is uw auto toe aan onderhoud?

Een auto moet regelmatig worden onderhouden op allerlei beurten (kleine/grote beurt). AZ autobedrijf biedt een lage prijs voor hoge kwaliteit. Al onze producten zijn van hoge kwaliteit waardoor uw auto niets te kort komt. U kunt altijd langskomen voor vragen over reparaties en/of uw auto.

APK keuring nodig?

De auto wordt gecontroleerd op alle noodzakelijken zaken zoals de remmen, verlichtingen etc. Als de auto aan alle eisen voldoet krijgt het een APK keuring voor 12 maanden lang dat houdt in dat de auto mits er zorgvuldig mee word gereden en niet aan word geprutst, het minimaal 12 maanden lang zonder problemen zou kunnen meegaan in de meeste gevallen.